Březiněves – SK Třeboradice 8:6 ( 2:4 ) | 3.10.2020

V sobotu 3.10. dojela naše starší přípravka na hřiště do nedaleké Březiněvsi. Startovali jsme až na čtvrtou hodinu, tak by se snadno dalo říct, že kluci budou plní energie, odpočatí a budou mít chuť bojovat a vyhrát.  Chvíli jsme ten dojem opravdu měli. Když první čtvrtina končila vyrovnaně s jediným gólem na obou stranách, měli jsme z utkání dobrý pocit.

Kluci sice sem tam vypustili souboj a museli se často okřikovat, aby si aspoň hlídali hráče, ale šli do toho s vervou a chutí. Aby nám zápas nepřišel tak stereotypní, vyháněli jsme opakovaně cizího vlčáka z hřiště. Zbloudilý pes měl potřebu druhou čtvrtinu odehrát s dětmi a kluky to aspoň na okamžik rozesmálo a hru oživilo. Na poločas jsme tak odcházeli s výsledkem  2:4 a s veselou náladou. 

Bohužel kluci zřejmě nabyli dojmu, že jsou nejlepší a výhru mají v kapse a tak zbývající dvě čtvrtiny úplně vypustili. Filip sice poslal do soupeřovi brány v obou zbývajících čtvrtinách po jednom gólu, ale na výhru to zkrátka nestačilo.  Když jsme následně vyhodili tři naše kluky ze střídačky rovnou do kabin kvůli nevhodnému chování, moc šancí na střídání nám nezbylo a tak jsme jen mlčky sledovali, jak nám soupeř prostřeluje Elišku a míče končí v naší síti.  

Mlčky kluci odcházeli do kabin za konečného výsledku 8:6, kde si ještě poslechli spoustu poznatků od našeho trenéra. Pevně věřím, že si z toho něco vzali a že se při příštím zápase můžeme těšit na hezkou hru a sportovní chování.