SK Nebušice – SK Třeboradice(St. přípravka ) 7:16 |10.10.2020

V sobotu 10.10. jsme ve 12 hodin odstartovali zápas na druhé straně Prahy, v Nebušicích.  Jakmile jsme dorazili na místo nebe se zatáhlo a začalo silně pršet. Kluci se i tak pustili do první čtvrtiny s dobrou náladou a těšili se na drsný terén.  Chvilku si oťukávali soupeře, než konečně padl první gól. Naštěstí do soupeřovi brány, kdy Zelíčko využil příležitost a proměnil ji. Nebušičtí nám to nedarovali a hned začali protiútok. Utekli naší obraně a vzápětí srovnávali skóre.  

Druhá čtvrtina už nebyla zdaleka tak dramatická jako ta první. Ondra Irimičuk vstřelil gól a hned za ním prostřelil brankáře i Ondra Studený. Soupeř se však nechtěl vzdát a bohužel prostřelil Elišku v naší bráně a snižoval nám náskok. To se ale probral Honzík a poslal tam hned další dva góly, které v téhle čtvrtině doplnil ještě Vašek. Po druhé čtvrtině se kluci utíkali schovat před deštěm na střídačku, kde si poslechli pár rad od trenérů a celí mokří se vraceli na hřiště s výsledkem 2:6. 

 Někteří vypadali jako by za sebou měli právě souboj v bahně, přesto se nebránili skluzům a tvrdé hře. Trochu nám zaostával útok a Matymu se nedařilo zpracovat míč, tak jak by chtěl. Naštěstí jsme měli skvělou obranu, které jasně šéfoval Tonda a soupeř se přes něho jen těžce dostával k naší bráně. Dokonce se Tondovi podařilo vystřelit na bránu, míč však prudce trefil břevno a v bráně neskončil. To byla skvělá šance a perfektně zpracovaný míč. Hrálo se převážně na soupeřově polovině a když Jakub trefil bránu soupeře, ostatní kluci se do toho také opřeli. Honzík vstřelil další dva góly a ani Vašík nezůstal pozadu. Sice jsme dostali pár gólů, ale s tímhle náskokem to kluky nemohlo rozhodit.  

Poslední čtvrtinu jsme pokračovali na stejné úrovni. Soupeř nás zaskočil několika góly hned zpočátku, ale tím jeho výpady na naši bránu skončily. Kluci sice měli dost slabých okamžiků, ale i pár opravdu krásných přihrávek nebo zpracování míče a vzhledem k těžkému terénu odehráli hezkou hru. V síti soupeře tak skončilo dalších šest golů od Ondry, Honzíka i Kuby a kluci, celí zmáčení a zabahnění, odjížděli domů s výsledem 7:16.