Do jarních bojů naše rezerva vstoupila s novým trenérským duem. K hrajícímu trenéru Lukáši Chmelíčkovi se přidal Mario Jahoda. Ten na podzim působil v realizačním týmu Atýmu a v rámci lepší synergie obou týmů jsme rádi, že souhlasil. Nna jaře pomůže Btýmu a podpoří ho svými bohatými zkušenostmi.

A jak viděl svůj první zápas na lavičce? > “

Na tento zápas jsme se sešli ve slušném počtu hráčů, natěšení na první mistrovské utkání.

Přesně takto natěšeni jsme vlétli do zápasu a velmi slušnou hrou se dostávali do zakončení. Bohužel jsme nebyli schopni trefit branku, či prostřelit brankáře, případně obránce. V 15.min. jsme byli nuceni střídat, kvůli zranění Vojty Kráti. Ztratili jsme na nějaký čas trochu rytmus a do šancí se začal dostávat i soupeř. Naštěstí se mu příliš nedařily finální přihrávky a když už ano, stejně špatné měli i zakončení. Asi ve 20.min. jsme předvedli na levé straně skvělou kombinaci Plocika a Pospiho od našeho vápna až do gólu, kdy se na 2x prosadil právě Pospa. Bohužel se na naše kopačky vkradla mírná nervozita a kvůli našim nepřesnostem a schopnosti déle udržet míč, byla hra až do konce poločasu nahoru-dolů.

Druhý poločas jsme už odehráli celkem v poklidu, naše hra se srovnala a byli jsme schopni dlouhé úseky kontrolovat hru. Soupeř odešel fyzicky a nepomohlo mu asi ani střídání. To naštěstí neplatilo pro nás a všichni hráči, kteří začali na lavičce, se skvěle zapojili do hry. A tak jsme v 70.min. udeřili podruhé a Vojta Junek vstřelil po nezištné přihrávce Šťoviho gól do prázdné branky. V dobrém výkonu jsme pokračovali dál a v 80.min. jsme definitivně stvrdili vítězství po Šťepiho vstřelení gólu, opět po nesobeckém přenechání zakončení od Šťoviho.

Jarní sezonu jsme začali dobře, ale nesmíme usnout na vavřínech.

Na závěr chci poděkovat hráčům z áčka, kteří nám svým výkonem a předvedené hře pomohli k dobrému výsledku.“

Mario Jahoda – trenér Btýmu

>foto ilustrační z podzimního zápasu Atýmů<