SK Třeboradice : TJ Slovan Bohnice 8:1

25.3.2023

 V sobotu nás po dlouhé zimě čekal první zápas na domácím hřišti. Postavit se nám přijeli kluci z Bohnic, kteří bohužel nedali dohromady celou jedenáctku a tak nás čekal zápas 11 proti 10. 

 Počasí nám teda vůbec nepřálo, byla zima jako v lednu a strašně silně foukalo. Balón si chvílemi dělal, co chtěl. 

 Kluci hráli hezky. Ačkoli mají hrozný problém s hlídáním si ofsajdu a neproměňují šance, hráli s plným nasazením. 

 První poločas jsme ovládli 2:1. Po dvou neúspěšných střelách, už Šochi umístil balón do sítě a jeden tam přidal i kapitán. V naší síti končil míč z rohového kopu, který nebyl ani štěstím hráče, ale opravdu ho tam spíše zavál vítr. 

 Druhý poločas jsme byli silnější.  Bohnickým docházely síly a my z devadesáti procent drželi míč. Hrálo se především na jejich půlce a kluci tam posílali jednu střelu za druhou. Soupeřova brána byla obstřelována ze všech stran. Při počtu střel na ni je k podivu, jak nízké ve finále skóre bylo. Ale to je ten náš problém… Zakončit, hlídat ofsajdy a nedrbat :-). 

 Už teď se těším, co kluci předvedou na Viktorce. :-)

Sestava: Lukáš Bartík (B), Vladlen Belebekha, Matěj Princ,  Matěj Holomoj, Tomáš Dvořák,  Michael Koštialík, Vít Marek,  Shokhjakhja Muyizanda, Jakub Roček, Maksym Teslychko, Filip Šádek (K), Tadeáš Šauer, Armend Mustafa, Yousseif Al-Kinani, Dan Sedláček, David Dvořák 

Střelci:

Shokhjakhja Muyizanda 4′

Filip Šádek 38′, 60′, 73′, 76′

Matěj Princ  51′

Maksym Teslychko 63′

Dan Sedláček 74′