SK Třeboradice St. žáci : FK Vinoř 5:2

27.5.2023

Tři zápasy do konce sezóny a my chceme být první! Proto se plni odhodlání stavíme na našem domácím hřišti jednomu ze tří zbývajících soupeřů – Vinoři.  

 Zápas nakopl Vlado, když v prvních pěti minutách vstřelil gól. Chvílemi nám protivník dával zabrat, kluci z Vinoře byli bojovní a my jsme často ztráceli balóny. Zase ale úplně zbytečně, jen díky nepřesným přihrávkám nebo hloupému sólování,  které jsme neuměli proměnit v něco kvalitního. Díky Šochimu, který na tento zápas vyfasoval kapitánskou pásku,  jsme první poločas přesto ustáli krásných 3:0. 

 V druhém poločase jsme opakovali stejné chyby. Špatně mířená nahrávka nebo nepochopitelné stání na místě ve chvílích,  kdy by si kluci měli nabíhat a jeden neúmyslný faul, nás stáli ve finále dva góly. Nicméně jsme měli možnost vidět, jak Šochi přidává další gól a jak se povedlo bravurně zakončit Sedymu. 

 Konečný stav 5:2 a budeme se těšit, že Loko Vltavín, který nás čeká nyní, zvládneme také porazit. 

Střelci: Vladlen Belebekha 4′

          Muyinzoda Shokhjakhon 32′, 37′, 63′

              Dan Sedláček 72′

Sestava: Lukáš Bartík (B), Oliver Janoušek, Michael Koštialík, Matěj Princ, Tomáš Dvořák, Matěj Holomoj, Muyinzoda Shokhjakhon (K), Jakub Roček, David Dvořák, Dan Sedláček, Maksym Teslychko, Vladlen Belebekha, Yousseif Al-Kinani, Armend Mustafa, František Chramosta