Jak hodnotíš právě skončenou sezónu?

Po loňském sestupu jsme se netajili tím, že se do přeboru chceme hned vrátit. A to se nám povedlo, navíc bez jediné prohry, což se nám povedlo jako jedinému dospělému týmu v Praze. Takže za mě maximální spokojenost

Tým se v létě dost proměnil, nebál jsi se, že bude trvat než se tým sehraje?

V létě proběhlo opravdu hodně změn, ale základní osa týmu zůstala a kluci co přišli tak zapadli naprosto neuvěřitelně. Nejen, že nám pomohli fotbalově, ale hlavně se udělala super parta, kterou v Třebo dlouho nepamatuju.Navíc kluci co přišli tak se většinou znali a i to pomohlo k tomu, že si to sedlo v podstatě hned od začátku.

Třeboradice vyhrály 25 zápasů a jen 5x remizovalo. Opravdu to bylo tak snadné?

To rozhodně ne, Sice jsme ztratili jen 5x za remízu, ale kolikrát jsme své zápasy zvládli na poslední chvíli. Na podzim se nám nepovedl v Chabrech první poločas, tam nás domácí jednoznačně přehráli ale naštěství vedli jen 1:0. V druhé půli jsme ale zabrali a zaslouženě srovnali. Pak jsme v Kunraticích srovnávali v 88.minutě na 1:1. Na jaře jsme neměli ideální vstup do sezony. Ve Strašnicích jsme rozhodli až v 90.minutě, první dva domácí zápasy jsme remizovali a hra nebyla ideální. Pak jsme prohráli doma v poháru se Spojema a tato porážka nás paradoxně nakopla. I zde se ukázala síla kabiny, která si po zápase některé věci vyřikala a od té doby jsme byli 100% a posledních 11 zápasů jsme vyhráli. Včetně zápasu s Chabrama, který o vítězi A třídy hodně napověděl. Ikdyž tento zápas nebyl herně ideální, vedli jsme 2:0, tak soupeři se povedlo vyrovnat ale opět v 90.minutě jsme rozhodli a touto výhrou jsme udělali obrovský krok směrem do přeboru.

Jsou v plánu nějaké posily?

Řešíme to průběžně. Jak jsem již zmiňoval tak tým má dle mě velkou kvalitu a neplánujeme žádné zásadní změny. Uvidíme jestli budou všichni pokračovat. Ale pokud někdo přijde tak to budou max 1-2 hráči. Rád bych kdyby s námi chodili kluci z béčka a dorostu. Určitě by to pro ty kluky byla velká zkušenost a pomohlo jim to. Jako např. u Vojty Kratochvíla, který za poslední rok udělal obrovský pokrok.

Jaké budou cíle do příští sezony v přeboru?

Věřím, že nám přebor bude vyhovovat ještě víc jak A třída. Soupeři budou chtít hrát fotbal a to věřím, že by nám mělo sedět. Jako nováček musíme mít respekt, ale rád bych se pohyboval v horní polovině tabulky a pokud bychom skončili v první pětce tak bych byl maximálně spokojený. Plus bychom rádi uspěli v poháru.

Co příprava? Kdy začínáte a už jsou známé nějaké přátelské utkání?

Příprava začíná brzo. Bohužel přeborové zápasy začínají hned první týden v srpnu (5. a 6.8) což je podle mě příliš brzo. Spousta hráčů, nejen u nás, si a ni pořádně neužije dovolenou. My budeme začínat 10.7., trénovat budeme 3x týdně + zápas. Rád bych sehrál 3-4 přípravné zápasy. Zatím máme domluvenou U19 Žižkova (23.7. od 18:00 v Třebo) a generálku se Kbelama (30.7. u nich) Plus bychom ještě rádi někoho z divize a ze Středočeského přeboru. To by se hrálo pravděpodobně v týdnu.

Je něco co bys ještě rád vzkázal?

Určitě bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří nás povzbuzovali. Věřím, že vyšší soutěž přiláká do Třebo ještě více fanoušků.

Musím poděkovat i předsedovi a správci. Oproti minulým sezonám se ohromně zlepšila tráva a i to nám pomáhá k dobrým výsledkům. A samozřejmě také všem sponzorům a lidem co se okolo fotbalu v Třeboradicích pohybují

trenér Atýmu – Jan Novák