FC Zličín – SK Třeboradice Ml. přípravka 7:19

30.9.2023

Protože samozřejmě všichni jsme velcí fotbaloví nadšenci musíme toho hodně zkousnout. Jako třeba sobotní vstávání po sedmé, abychom se stihli včas přemístit na druhý konec Prahy, na Zličín.   Startovalo se v 9h a my už před půl stáli na značkách připravení se rozcvičit.   Počasí nebylo zrovna ideální. Už z postele se nám nechtělo. Sychravo, nebe plakalo a foukal studený vítr.   Natáhli jsme bundy, kapuce a šli do toho. 

 Kluci jsou úžasní. Do brány mířil jeden gól za druhým, obrana makala, co jí síly stačily a útok se tlačil vpřed.   Počasí se zdálo být naším výkonem také potěšené. Déšť ustal a začalo se vyjasňovat.  Chvílemi nás dokonce sluníčko zvládlo trochu ohřát. 

 Ze Zličína jsme si přivezli vysokou výhru. I přesto se pořád máme co učit. Nesmíme se bát jít do soubojů a ztrácet balón. Musíme lépe mířit, abychom bránu neobstřelovali, ale proměnili každou střelu. Na střídačce budeme sledovat hru a číst taktiku soupeře namísto dělání blbostí. To vše přijde. Už teď jsme silnější, protože jsme jednotní.  Jsme jeden tým a v tom je naše síla. 

Jen tak dál. 

Střelci:  Jakub Štefan 5x

              Matyáš Adamček 3x

              Ondřej Novotný 3x

              Jonáš Melichar 3x

              Šimon Matoušek 3x

              Štěpán Korman 2x

Sestava : Lukáš Kubečka (B), Jan Lojin (K), Jonáš Melichar, Jakub Štefan, Štěpán Korman, Ondřej Novotný, Šimon Matoušek, Matyáš Adamček