V sobotu 24.2.2024 jsme se rozjeli na další turnaj do Kolodějí.

Účastnit se mělo šest týmů, ale jak už bývá zvykem, Admira se na poslední chvilku opět odhlásila. Zbývalo se tedy postavit čtyřem soupeřům. 

 V prvním zápase se proti nám postavilo mužstvo stejně mladých fotbalistů ze Stodůlek a utkání pro nás nezačalo vůbec dobře. V prvních pěti minutách jsme dvakrát inkasovali branku a prohrávali 2:0. Na klucích ze Stodůlek bylo znát, že už mají jeden zápas za sebou a byli rozehraní. Naši kluci se postupem času taky probudili a dokázali zápas vyrovnat na 2:2 po dvou gólech Matyáše. Další šance jsme bohužel nevyužili, ačkoli jsme jich měli ještě dost. Stav tak zůstal 2:2 a zápas končil remízou.

V druhém zápase nás čekal tým Spartak Kbely a byl to náš asi nejpovedenější zápas na turnaji. Po brankách Matyáše, Ondry, Jonáše, Kuby a znovu Ondry, jsme získali  perfektní náskok. Když se k tomu přidal bezchybný výkon našeho brankáře Lukáše, nebylo o čem mluvit. Parádní výhra za stavu 5:0.

Ve třetím zápase se nám postavil tým Zákolan a byl to zápas dlouho vyrovnaný a spíš bojovný. Až ve druhé části to tam naším malinkým fotbalistům začalo padat a zvítězili 5:0. Luky opět čisté konto a o naše branky se podělili Jonáš 3, Matyáš a Ondra.

K poslednímu utkání turnaje jsme nastoupili proti klukům z Březiněvsi a i tento zápas jsme zvládli. Kluci si s chutí zastříleli a vyhráli 6:1. Jonáš, Ondra, Honzík a Matyáš se podělili o branky a my jsme se mohli radovat z celkového vítězství v turnaji, poháru a zlatých medailí. 

Jen tak dál.