Ještě dřív, než se Třeboradicemi rozeznělo časné kohoutí kokrhání, fotbalovému týmu z mladší přípravky, už zvonil budík. Sraz v 7:30h v zasněžených Kolodějích. 

 Celý turnaj se naštěstí odehrál na umělce v nafukovací hale. Teplota sice byla stejná, jako venku, ale alespoň kolem nás nepoletoval sníh. Protihráči nám tentokrát byli Čakovice, Admira bílá, Admira černá, Kolovraty a Motorlet. Každý zápas trval 14 minut, tak moc času na případné otáčení skóre nebylo. 

 Sešli jsme se v plné sestavě a všichni byli nabuzeni k nejlepším výkonům. 

 Jako první nás čekal zápas proti nám velmi známým Čakovicím, které první prostřelil Jonáš. V zápase jsme byli plní síly a podařilo se nám vstřelit ještě další dva góly. 

 Z tohoto zápasu jsme tedy odcházeli s výhrou 3:1.

Druhým soupeřem nám byl Motorlet. Hra se nesla ve stejném duchu, jako předchozí zápas. Kluci si přihrávali a většinu času jsme strávili před bránou kluků z Meteoru. Skóre krásných 4:1. 

 Teď byli před námi kluci z Admiry. Tentokrát tým černých. Síly byly téměř vyrovnané. Pokud by se nám však dařilo proměňovat všechny jasné góly, získali bychom od soupeře zřetelnější náskok. Takhle jsme se spokojili s krásnými třemi góly. 3:0

 Nejvíce gólů jsme zvládli vstřelit týmu z Kolovrat. Zde jsme byli výrazně silnější a soupeř to pocítil hned ze začátku. Kolovratská síť se otřásala skoro každou minutu a kluci skákali nadšením. 10:1

 Jako poslední se proti nám postavili kluci z Admiry, tentokrát bílý tým. Byl to opravdu silný tým s dvěma rozdílovými hráči a my jsme jim jednoznačně nestačili. Odehráli jsme hezký zápas. Ještě hezčí mohl být, pokud by bylo pískano na obě strany stejně. To se při tomto zápase bohužel nedařilo. Být znatelně rozdílovým hráčem by však nemuselo nutně znamenat být také nejufňukanějším a nejvíce zvýhodněným. K tomuto závěru však ještě i mnozí dospělí budou muset dozrát.  

 Kluci odehráli férové a moc hezké zápasy a vyhráli krásné STŘÍBRNÉ místo. Jen škoda každé šance, která zůstane neproměněna. Kluci musí zesílit v tahu na branku a hlídat si svoje pozice, potom bude zase o něco lépe. 

Střelci: Matyáš Adamček 8x

             Šimon Matoušek 6x

             Jan Lojín 2x

             Jonáš Melichar 2x

             Štěpán Korman 2x

Sestava: Lukáš Kubečka (B), Jan Lojín (K), Jonáš Melichar, Matěj Procházka, Ondřej Novotný, Matyáš Adamček, Šimon Matoušek, Štěpán Korman, Jakub Štefan, Tobias Van Ede