SK Třeboradice Ml. Dorost – Čechie Smíchov 2:6

23.9.2023

V sobotu jsme předvedli náš klasický nástup do hry.

V prvních minutách Róča zpracoval perfektně balón, který vyslal Edovi a ten střílel. Brankář byl bohužel připravený a míč chytil. 

 V další minutě už takové štěstí neměl. Vlado potahal balón přes obránce a Eda zakončoval. Tentokrát už se to povedlo a my opět hned ze startu vedli 0:1. 

 V situacích, které následovaly jsme měli vyloženě smůlu. Z absolutně zbytečného faulu jsme byli ohroženi standardkou, ze které sice gól nepadl, ale dva do naší sítě dopadly hned vzápětí. 

 Nevzdávali jsme to, ale z našeho pokusu bylo jen břevno. Zbytečně jsme chybovali a inkasovali třetí gól, za kterým přilétly ještě další dva, než skončila půle. 

 Poločas tedy obrovské zklamání a stav 1:5

 Do druhého poločasu jsme šli úplně proměnění. Smíchovské jsme téměř nepustili za půlku. Byli jsme bojovní a rozhodně jsme předváděli mnohem hezčí hru. Chyběla už jen trocha toho štěstí. 

 Mára proměnil v šedesáté minutě a náš tlak ještě zesílil. Eda, Mára i Vítek stříleli na bránu v jednom kuse. Tady bohužel chybělo to štěstí. Míč buď končil v náručí brankáře, na tyči nebo těsně vedle. 

 Smíchovští se bránili jen faulováním a bezcílným nakopáváním balónu. Poslední minuty před koncem se dostali k naší bráně a vstřelili svůj poslední gól. 

 Výsledek pro nás sice není potěšující a bohužel neodpovídá hře. Konečně jsme hráli naplno a byla to moc hezká podívaná. Smíchov jsme většinu času jasně přehrávali a byla velká škoda, že se nám to nepodařilo předvést i v zakončení.  

Střelci: Eduard Kukla 8′

             Marek Korn 60′

Sestava: Tadeáš Šauer (B), Marek Korn (K), Filip Korn, Oliver Janoušek, Vít Marek, Filip Šádek, Jakub Roček, Štěpán Novák, Eduard Kukla, Vladlen Belebekha, Armend Mustafa, Štěpán Řehák, Václav Marek