DFK Bohemians 1905 : SK Třeboradice 13:10

15.9.2023

V páteční večer jsme nastoupili na hřišti v Uhříněvsi proti holkám z Bohemky. Sluníčko se blížilo k horizontu a svou intenzitou nás hřálo a oslepovalo zároveň.  

 Pravda, že z holek z Bohemky jsme měli respekt. Výsledku jsme se obávali, ale ve výsledku jsme vlastně byli mile překvapeni.  

 Jonáš si zkusil post v bráně a až na drobné zmatky se mu to tam dařilo výborně.  

 V útoku jsme střídali Ondru, Tobiho, Šímu, Kubu a  Štěpána. A na obraně zůstávali Honzík, Matěj. Občas jsme to lehce proházeli, ale převážně jsme zůstávali na svých pozicích. 

 Kluci nehráli vůbec špatně. Dobrých pět prvních minut jsme dokonce vedli 0:2 a zažehla v nás jiskřička naděje. 

Holky nás však začaly rychle dotahovat a v závěru druhé čtvrtiny už vedly 7:5. Bylo na nich znát, že jsou starší, lépe si zpracovaly míče, ale myslím, že jsme jim dali dost zabrat. 

 Kluci začínají být dobře sehraní a někteří skvěle čtou hru a umí situaci odhadnout dopředu. 

 Výsledek pro nás není tolik lichotivý, ale přesto jsme na děti moc pyšní.  Samozřejmě, mají před sebou obrovský kus cesty, ale jsou lepší a lepší. Vítězství v tomhle zápase nám uniklo jen o vlásek a rozhodně jsme se nemuseli za nic stydět. 

 Příští týden se doma potkáme s Vyšehradem a věřím, že tři body budou tentokrát naše. 

Střelci: Ondřej Novotný 4x

             Jan Lojín 2x

             Jakub Štefan 2x

             Jonáš Melichar 1x

             Štěpán Korman 1x

Sestava: Jonáš Melichar, Matěj Procházka, Jan Lojín, Jakub Štefan, Štěpán Korman, Ondřej Novotný, Šimon Procházka, Tobias Van Ede